Plangi?

-Plangi?
De ce,pentru ce,pentru cine?
- Nu plang.
- Ba da,plangi insa nu inteleg de ce.
Imi e mila de tine,sincer.
- Multumesc mult. Nu am nevoie si de mila ta,primesc destula din partea altora.
- Crede-ma,o meriti si stii de ce? Pentru ca te-ai lasat inca odata dusa de val,te-ai indragostit de un om care ar fi plecat oricum,de un om la fel ce ceilalti,un om pentru care tu nu contezi,un om care a crezut despre tine ca ceri prea mult cand nu cereai nimic,un om care iti spunea ca te iubeste dar care a renuntat la tine atunci cand tu ai sperat ca nu o va face si el. Stiai ca atunci cand iubesti un om,nu renunti la el niciodata,insa el..el a renuntat la tine.
- Da,dar...
- Dar ce?? A plecat si el,si el a renuntat la tine asa cum au renuntat toti! Nu te mai chinuii,nu mai varsa lacrimi pentru el atata timp cat el a renuntat la tine! Obisnuieste-te cu gandul ca ai pierdut din nou omul pe care il iubeai si data viitoare,fi mai atenta. Asta daca va mai exista o "data viitoare"..
- Nu,nu va mai exista,iti promit dar cel mai important,imi promit! Am obosit..

Un comentariu:

 1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

  RăspundețiȘtergere